top of page

Infinity Repair

Wat is Infinity Repair?

"Infinity Repair is een ongekend duurzame oplossing voor kozijnrenovatie"

Infinity Repair is een KOMO en FSC® gecertificeerd totaalsysteem om aangetaste houten kozijnen te kunnen repareren. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste productiemethode en de duurzaamste houtsoort Accoya met 50 jaar garantie. 

Het Infinity Repair systeem voorziet in een geprefabriceerd deelelement op basis van een digitaal proces welke is verankerd in de Infinity Repair Digital Factory.

Elk deelelement is voorzien van een chip waarmee de reparatiegegevens (lokatie, datum, verwerker) te achterhalen zijn en toetsbaar zijn binnen de KOMO keur.

Door een uitgekiend doordacht concept draagt het bij aan het behalen van de milieudoelstellingen voor het verlagen van stikstof en het verspillen van grondstof / materiaal. Hiermee beperkt het ook de onnodige vervuiling uit productie die niet noodzakelijk is. Met Infinity Repair kan een vastgoedeigenaar of vastgoedonderhoudsbedrijf invulling geven aan de toenemende noodzaak op verandering bij vastgoedonderhoud. Een noodzaak die ook van toepassing is op het jaarlijks potentieel bij kozijnonderhoud en -vervanging. Hieruit is Infinity Repair geboren met als doelstelling om 75% reductie van de Co2 te realiseren ten opzichte van een nieuw houten kozijn. Wanneer dit afgezet wordt tegen kunststof kozijnen loopt de Co2 besparing van Infinity Repair zomaar op tot 450%. Infinity Repair is er dan ook trots op in december 2021 uitgeroepen te zijn tot Duurzaamste bedrijf van Nederland.

Met respect voor wat nog goed is van het bestaande kozijn vervangen wij alleen het aangetaste deel van dit kozijn. Wij bieden een nieuw perspectief op betaalbare duurzame kozijnrenovatie door te innoveren met onze toolkit. Deze toolkit bestaat uit een freesmal gecombineerd met een digitale tool die op een simpele manier vernieuwend is voor het proces van deelvervanging.

bottom of page