top of page

Training

OnderhoudNL_Standaard_RGB_zonder witruimte.png

Training duurzame kozijnrenovatie door deelvervanging

A. Vakkracht

B. Middenkader

De training voor de Vakkracht is gericht op de werkzaamheden om een bestaand kozijn volgens de richtlijnen en met een deelelement van Infinity Repair te vernieuwen.

De cursus Middenkader is er op gericht om kaderfunctionarissen (calculatie, planvoorbereider, projectleider, bedrijfsleider e.d.) kennis bij te brengen om andere duurzame producten en diensten te kunnen toepassen bij het duurzaam hernieuwen van bestaande houten kozijnen.

Kozijnen hernieuwen door een geprefabriceerd deelelement

Met deze training (A) leer je werken met een gecertificeerd kwaliteitsproduct (Infinity Repair) voor de renovatiemarkt door deelvervanging (deelelementen Infinity Repair) van bestaande houten kozijnen.

Door deelname van deze training weet je welk mechanisch of aangetast kozijn een deelvervanging nodig heeft om als hernieuwd kozijn een levensduurverlenging van minimaal 30 jaar te hebben. Ook leer je te bepalen tot waar de deelvervanging moet plaatsvinden, het kozijndeel inmeten, digitaal verwerken van de gegevens en de technische verbinding te maken met behulp van de gestandaardiseerde freestool en bevestigingsmiddelen.

De cursus (B) is gericht op de bedrijfsorganisatorische aspecten van herkennen, planvorming met verschillende scenario's, calculeren, opzetten van een industrieel projectverloop en commerciële zaken waarbij de oplossing van Infinity Repair bijdraagt aan de maatschappelijke doelstelling om te verduurzamen en kosten efficiënt mee te denken met opdrachtgevers. De leermomenten van deze cursus dragen bij aan het realiseren van duurzame omzet voor je organisatie en daarmee een bijdrage te leveren aan de toekomstgerichte onderneming die aantrekkelijk is voor opdrachtgevers en werknemers.

Duurzame kozijnrenovatie door deelvervanging - vakkracht (onderhoudnl.nl)
Duurzame kozijnrenovatie door deelvervanging - middenkader (onderhoudnl.nl)

Data trainingen:

Vrijdag 6 september 2024

Vrijdag 11 oktober 2024

Vrijdag 15 november 2024

Voor meer informatie over de trainingen kunt u contact opnemen via info@infinityrepair.eu, via het contactformulier of telefonisch op telefoonnummer

0182-796 792.

bottom of page