Ons product

Ons product is het leveren van een geprefabriceerd deelelement om het aangetaste of kwetsbaarste gedeelte van het bestaande houten kozijn te vervangen. Het deelelement van Infinity Repair is fabrieksmatig samengesteld volgens het KOMO productcertificaat voor het produceren van houten kozijnen. Voor de verbinding met het bestaande kozijn is een detaillering ontwikkeld op basis van een deuvelverbinding. Hiermee wordt als het ware een constructieve verbinding gemaakt in het tevens minst kwetsbare deel van een kozijn. Het resultaat van de toepassing van ons product is dat er een hernieuwd kozijn is ontstaan met een levensduurverwachting van 30 jaar. 

Het systeem is ontwikkeld voor de vakman (schilders-, vastgoedonderhouds-, aannemersbedrijf) die door middel van een training en opleiding licentiehouder wordt. Alleen een licentiehouder kan of mag het totaalconcept van Infinity Repair aanbieden, leveren en /of monteren.

Voor meer informatie over het licentiehouderschap en de training kunt u contact opnemen via info@infinityrepair.eu of via het contactformulier.

Infinity Services

Infinity Services is een exclusieve montagedienst voor licentiehouders van Infinity Repair. Infinity Services kan de licentiehouder ontzorgen in het monteren van de deelelementen van Infinity Repair.

Wilt u meer informatie over deze servicedienst? Neem dan contact op via info@infinityservices.nu of via het contactformulier.

© 2019 proudly created for Infinity Repair