top of page

Infinity Repair nieuwe OnderhoudNL Partner per 1 januari 2022

Directeur van Infinity Repair Nico Heijmen en OnderhoudNL-directeur Okke Spruijt, tekenden op 21 december de partnerovereenkomst. Infinity Repair is een gedigitaliseerd totaalaanpak om bestaande aangetaste houten kozijnen te hernieuwen met een levensduurverwachting van 40 jaar.Okke Spruijt (l), directeur OnderhoudNL en Nico Heijmen (r), directeur Infinity Repair


Duurzaam en circulair

Met het systeem van Infinity Repair (met KOMO keur) biedt u als vastgoedonderhoudsbedrijf uw opdrachtgevers een hoogwaardige, duurzame en circulaire reparatiemethodiek. U levert daarmee aantoonbaar een bijdrage aan de maatschappelijke duurzame en economisch lagere TCO invulling die veel woningcorporaties door hun onderhoudsbedrijf ingevuld zien worden.


Licentiehouder

Infinity Repair verzorgt eendaagse trainingen waarbij u leert hoe u het digitale opnameformulier gebruikt en hoe de gestandaardiseerde montagemethodiek met behulp van de freesmal werkt. De cursusdag wordt afgesloten met een toets waarna de cursist én het bedrijf zich licentiehouder mag noemen. Het proces van opname en montage kunt u, als uw bedrijf licentiehouder is, ook geheel door Infinity Repair laten uitvoeren.


Ledenkorting

Als lid van OnderhoudNL krijgt u 15% korting per deelnemer op de trainingsdag. Bij zes deelnemers ontvangt u 5% extra korting op het totaalbedrag.

Comments


bottom of page